Logo
Mobile_menu
ŠD FilovciRibbon
X

Registracija


Moški ŽenskaX

Napiši novico


*Za optimalni prikaz slike naj bo velikost 900px (širina) x 440px (višina) in formata .jpg ali .png!Pom header
Tekmovanja
  Turnir za prvaka pomurja 2014
V soboto, 28.6.2014, se je na športno rekreacijskem centru v Filovcih odvijal turnir za prvaka Pomurja v malem nogometu. Turnir se je pričel ob 10:00 uri. Nastopalo je 8 ekip iz osmih malonogometnih lig Pomurja. Ekipe so bile razvrščene v dve skupini po štiri.

Skupina A
Videm (Murska Sobota, državni prvaki 2014)
Gornji Petrovci (Goričko)
Mister Baby (Ravenska liga)
ŠD Filovci (Moravske Toplice)

Skupina B
Košarovci (Puconci)
Lomanoše (Gornja Radgona)
Grad (Zah. goričko)
Junior Stara Nova vas (Križevci)

Filovci so v skupinskem delu odigrali tri tekme, prvo proti ekipi KMN Mister Baby iz Gederovec in remizirali z rezultatom 0:0. V drugem krogu je naša ekipa še enkrat remizirala s KMN Gornji Petrovci (1:1). Za napredovanje je tako odločala zadnja tekma v skupini proti KMN Videm, ki so aktualni državni prvaki v malem nogometu. ŠD Filovci so s suvereno zmago 4:1 napredovali v polfinale, kjer so se srečali z ekipo iz Lomanoš. Po porazu s 5:2 so naši igralci streljali 9 metrovke za tretje mesto proti ekipi Junior Stara Nova vas in zmagali z izzidom 3:2. Tako so osvojili končno tretje mesto. Zmagovalci turnirja so postali KMN Lomanoše, ki so v finalu s 4:1 premagali ekipo Gornjih Petrovec.

Najboljši strelec je bil Davorin Šnofl (Lomanoše) s šestimi zadetki, najboljši igralec turnirja je bil David Satler (Lomanoše), za najboljšega vratarja pa je bil proglašen Aljoša Vučak (Gornji Petrovci).
Nazaj na turnir za prvaka pomurja >>
Logo