Logo
Mobile_menu
ŠD FilovciRibbon
X

Registracija


Moški ŽenskaX

Napiši novico


*Za optimalni prikaz slike naj bo velikost 900px (širina) x 440px (višina) in formata .jpg ali .png!Pom header
Tekmovanja
  Turnir za prvaka pomurja 2013
V soboto, 17. avgusta 2013 je na nogometnem igrišču v Tišini potekal turnir v malem nogometu ZA PRVAKA POMURJA. Pogoj za sodelovanje na omenjenem turnirju je bila osvojitev prvega ali drugega mesta v eni od lig malega nogometa na območju Pomurja. Na turnir se je prijavilo 8 ekip, ki so zastopale posamezno ligo. Izžrebani sta bili dve skupini, v katerih se je igralo po sistemu vsak z vsakim.

Skupina A
Mura-Krog
Junior SNV
Pečarovci
Protokol

Skupina B
Lucova
Gornji Slaveči
ŠD Filovci
Černelavci

Ekipa ŠD Filovci je kot prvak OLMN Moravske Toplice več kot dostojno zastopala ligo v kateri nastopa, hkrati pa se je kot prvak tudi sama prikazala v dobri luči. ŠD Filovci je v skupini dvakrat zmagalo in enkrat igralo neodločeno ter tako osvojilo 1. mesto v skupini. V polfinalu je nato s 3:1 ugnalo ekipo Pečarovec in se tako uvrstilo v finale. V tekmi za 1. mesto sta igrali ŠD Filovci in Junior iz Stare nove vasi, zmagala je ekipa Juniorja z rezultatom 2:0. Naša ekipa je nastopila v zelo okrnjeni postavi, saj so manjkali številni igralci, ki zaradi obveznosti pri klubih, kjer igrajo, niso mogli nastopiti.

Za ekipo so na turnirju igrali: Peter Domonkoš, Leon Berden, Uroš Ošlaj, Luka Ivanič, Matej Rogač, Nejc Černela, Blaž Černela (poškodba), Niko Rac, Rok Vegi in Sebastjan Cör. Manjkali so: Miha Ivanič, Boštjan Zelko, Primož Černela, Kristjan Kulčar ter še drugi...

Razpored in rezultati turnirja >> Nazaj na turnir za prvaka pomurja >>
Logo