Logo
Mobile_menu
ŠD FilovciRibbon
X

Registracija


Moški ŽenskaX

Napiši novico


*Za optimalni prikaz slike naj bo velikost 900px (širina) x 440px (višina) in formata .jpg ali .png!Slika novice
Novice
  Objavljeno: 7. jul 2016 ob 17:00
ŠD Filovci - 5. mesto na državnem prvenstvu

Po lanskoletnem 2. mestu je ekipa ŠD Filovci na državnem prvenstvu v Piranu tudi letos bila zelo uspešna, saj se je v skupni uvrstitvi uvrstila na odlično 5. mesto. ŠD Filovci so v skupini zmagali na vseh štirih tekmah (Komenda Team, FC Result, Borci, Sindikat Krke) in osvojili prvo mesto. V nadaljevanju tekmovanja so ŠD Filovci izgubili proti ekipi Klub Mladih Odranci z rezultatom 3:2. Po porazu sta sledili dve zmagi, najprej proti ekipi Utrip in nato še proti ljubljanski ekipi Silvija Trade. V četrtfinalu so se ŠD Filovci srečali s starim znancem in branilcem naslova in sicer z ekipo Videm - Gostilna pri Antonu. V napeti tekmi in priložnostih na obeh straneh se je tekma končala 0:0 in sledili so podaljški, kjer so bili srečnejši naši nasprotniki in slavili z 1:0. Najboljši strelec turnirja je postal Boštjan Zelko z dvanajstimi goli, kar je v ponos naši ekipi.
Na prvenstvu zaradi poškodb niso igrali Gorazd Ošlaj, Uroš Ošlaj in Kristjan Kulčar. Poleg tega se je že na prvi tekmi poškodoval Matej Rogač, zaradi česar je ekipa bila še dodatno hendikepirana. Igralci na igrišču so dali vse od sebe in le malo je manjkalo, da bi se zopet uvrstili v finale.
V tekmi za prvo mesto med KMN Kapela in KMN Videm GPA je prišlo do incidenta, zaradi česar je bila tekma v 6. minuti prekinjena in kasneje registrirana s 3 : 0 za KMN Kapela, ki je tako postala novi državni prvak.

Arhiv novic >>


Logo