Logo
Mobile_menu
ŠD FilovciRibbon
X

Registracija


Moški ŽenskaX

Napiši novico


*Za optimalni prikaz slike naj bo velikost 900px (širina) x 440px (višina) in formata .jpg ali .png!Slika novice
Novice
  Objavljeno: 15. sep 2013 ob 15:19
KMN Ivanci - ŠD Filovci 4:6

Prvenstvena tekma 3. kroga med KMN Ivanci in ŠD Filovci je bila odigrana v soboto,
14. 9.2013 ob 20.00 uri na nogometnem igrišču na Ivancih.
Vzdušje pred in med tekmo je bilo prijetno, v pričakovanju zmage tako enih kot drugih, kot se za derbi dveh enakovrednih tekmecev spodobi.
Začetek tekme sta obe ekipi odigrali s previdnostjo, prvi zadetek je bil dosežen po približno desetih minutah igre, ko so gostje (ŠD Filovci) po boljši igri povedli z 1:0.
Zadetek je dosegel Gorazd Ošlaj, ki je žogo po strelu Mihe Ivaniča preusmeril v gol.
V nadaljevanju, nekaj minut kasneje, je po podaji Mihe Ivaniča zelo lepo z glavo zadel Sebastjan Cör in bilo je 2:0 za ŠD Filovci.
V zadnji minuti prvega polčasa so gostitelji izid znižali na 2:1.
V drugem polčasu so gostitelji prevzeli pobudo in izid izenačili na 2:2 ter nato iz kazenskega strela zaradi igranja z roko, povedli s 3:2 ter nato čez nekaj minut še s 4:2.
Druga polovica 2. polčasa je pripadla gostom, saj so rezultat izenačili in na koncu povsem nadigrali nasprotnika ter rezultat obrnili sebi v prid.
Najprej je Leon Berden (s točnim in neubranljivim strelom z razdalje) zmanjšal zaostanek na 4:3, Matej Rogač pa je nato izenačil na 4:4.
Dve minuti pred koncem tekme je ŠD Filovci povedel v vodstvo Gorazd Ošlaj (4:5), v zadnji minuti srečanja pa je isti igralec (Gorazd Ošlaj), po lepi podaji Simona Kermana, postavil končni rezultat 4:6.
Ekipa ŠD Filovci je kljub izostanku nekaterih igralcev dosegla pomembno zmago v gosteh.
Naslednja tekma (4. krog) bo na domačem igrišču, in sicer v nedeljo, 22. 09.2013 ob 10.30 uri proti novincu v ligi KMN Strehovci.


Arhiv novic >>


Logo