Logo
Mobile_menu
ŠD FilovciRibbon
X

Registracija


Moški ŽenskaX

Napiši novico


*Za optimalni prikaz slike naj bo velikost 900px (širina) x 440px (višina) in formata .jpg ali .png!Slika novice
Novice
  Objavljeno: 23. apr 2013 ob 10:56
Po prvih dveh krogih spomladanskega dela OLMN M. Toplice ekipa ŠD Filovci še vedno na 1. mestu

Ekipa ŠD Filovci je tekmo 1. kroga spomladanskega dela prvenstva v občinski ligi malega nogometa, odigrala na Ivancih.
Tekma na Ivancih je bila zelo težka. Z rezultatom 2: 0 je povedla ekipa ŠD Filovci (strelec obeh golov za goste je bil Kristjan Kulčar), gostitelji pa so rezultat najprej znižali na 2:1 ter v zadnji minuti srečanja še izenačili.
Na tekmi je po vodstvu gostujoče ekipe, v domači ekipi bilo precej vročekrvnosti in nervoze. Zaradi grobosti in nešportnih izpadov, predvsem s strani domačinov, je tekma izgubila na vrednosti. Po mnenju obeh ekip je h grobostim in preveliki ostrini največ pripomogel sodnik, ki jih ni sproti sankcioniral. Upamo, da se kaj podobnega v prihodnje ne bo dogajalo.

Tekmo 2. kroga je ekipa ŠD Filovci odigrala na domačem igrišču in suvereno zmagala s kar 8:1. Strelci za ekipo ŠD Filovci so bili: Kristjan Kulčar (3), Boštjan Zelko (2), Blaž Černela (1), Luka Ivanič (1), Leon Berden (1).
V nasprotnem primeru kot na Ivancih, je tekma bila brez grobosti, saj sta obe ekipi igrali in se na igrišču obnašali športno.

V soboto, 27. aprila (pričetek tekme še ni dogovorjen) bo na Športno-rekreacijskem centru v Filovcih tekma proti KMN Strehovci, ki v ligi igrajo izven konkurence.
Vse ljubitelje nogometa vabimo, da se omenjene tekme udeležijo v čim večjem številu. !


Arhiv novic >>


Logo